Menu

Politic
MANDAT LA FINAL

In aplauze, multumiri si cu mari emotii. Asa si-a luat ,,la revedere,, primarul din Rm. Sarat, Viorel Holban, de la consilierii locali si de la directorii institutiilor subordonate. Totul s-a intamplat astăzi în ultima ședință a Consiliului Municipal Rm Sarat din acest mandat. Viorel Holban se retrage de la carma orasului dupa 8 ani in care a condus destinul comunitatii ramnicene.

Consilierii locali din Rm. Sărat au participat astăzi la ultima şedinţă ordinară din acest mandat. Aleșii au discutat proiectele de pe ordinea de zi și au făcut o scurtă analiză a celor patru ani de mandat. In ciuda anumitor discutii si contre, toți sunt mândri că au contribuit la modernizarea municipiului.

Pentru primarul Viorel Holban, sedinta de astazi a fost ultima, din cele doua mandate, in care a condus destinul municipiului Rm. Sarat. Acesta le-a multumit tuturor consilierilor pentru ca au sustinut proiectele initiate de el, care au dus la schimbarea orasului in bine. Edilul a fost cuprins de emotiile momentului de despartire.

Primarul Ramnicului le-a multumit si directorilor institutiilor subordonate pentru buna colaborare pe care au avut-o in cei 8 ani. La finalul celor doua mandate, Viorel Holban, a facut o scurta caracterizare a celor 8 ani in care a ocupat functia de primar.

Toti cei prezenti in sala l-au aplaudat pe edil si l-au felicitat pentru toate reusitele din cei 8 ani in care a ocupat functia de primar.

La sfârșitul ședinței, primarul Viorel Holban, consilierii si directorii institutiilor subordonate primariei au ciocnit câte un pahar de șampanie și și-au urat toate cele bune.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>