Menu

Social
ÎN LINIE DREAPTĂ

Duminică, suntem chemați la vot pentru a ne alege primarii, consilierii locali si judeteni pentru următorii patru ani. La Buzau, aproape 400.000 de persoane cu drept de vot sunt așteptate pe 5 iunie la cele 427 secții de votare amenajate în județ. Ștampilele și buletinele de vot vor fi distribuite birourilor electorale de circumscripție din județ.

Campania electorală pentru alegerile locale este pe ultima sută de metri. În județul Buzău, pregătirile pentru scrutinul electoral ce va avea loc duminică sunt în linie dreaptă. Reprezentanţii Prefecturii au verificat deja ştampilele de vot şi cele de control, buletinele de vot şi alte materiale de birotică, ce vor fi distribuite, până vineri seară, la cele 87 de birouri electorale de circumscripție.

Aproape 400.000 de buzoieni cu drept de vot sunt așteptați pe 5 iunie la cele 427 secții de votare amenajate în județ, majoritatea în școli și grădinițe.

La alegerile locale din 5 iunie, primarii de municipii, orașe și comune vor fi aleşi într-un singur tur de scrutin, iar președintele și vicepreședinții Consiliului Județean vor fi aleși indirect, prin votul consilierilor. În municipiul Buzău, 13 candidați se bat pentru postul de primar, în timp ce la Râmnicu Sărat, șapte candidați vizează postul de edil șef al urbei.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>