Menu

Sport
VOR SĂ AJUTE CLUBUL

Suporterii Farului sunt decişi să facă orice pentru a ţine în viaţă clubul din Constanta. Aflat la un pas de desfiinţare, Farul ar putea reintra din sezonul viitorul într-o nouă etapă. În cazul în care actuala formă juridică va intra în faliment, fanii vor să readucă la viaţa formaţia constănţeană după modelul lui ASU Poli Timişoara şi să reînfiinţeze echipa, care să aparţină apoi exclusiv suporterilor.

Liderii galeriei formației constănțene au găsit soluția pentru ca Farul să nu dispară. Aceștia sunt deciși să înființeze o nouă formație, care să aparțină exclusiv suporterilor, care să păstreze numele, culorile și palmaresul Farului. Conștienți că susținerea unei echipe nu se poate face fără bani, suporterii speră să atragă de partea lor și sprijinul oamenilor de afaceri. Formația constănțeană se află în acest moment în pragul falimentului și a desființării din cauza unei datorii de aproximativ 80.000 de lei către cinci foști jucători ai „marinarilor“.

Falimentul clubului este cerut și într-o altă speță, în care sunt implicate nu mai puțin de 106 de persoane fizice și juridice cu calitate de creditori. În acest caz, Tribunalul Constanța a amânat propunțarea pentru 6 iunie.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>