Menu

Social
LA URNE DE DIMINEAȚĂ

Si la Rm Sarat primii alegatori au trecut pragul sectiilor de votare inca de la primele ore ale diminetii. Cei mai multi dintre ei, persoane  de varsta a 3-a,  spun ca s-au grabit sa voteze pentru a-si indeplini o obligatie, dar si pentru ca sunt ocupati peste zi. De dimineata a venit la vot si primarul municipiului Rm. Sarat, Viorel Holban care i-a indemnat pe oameni sa iasa la vot.

La Rm Sarat ziua alegerilor a inceput bine. Dimineata, la majoritatea sectiilor, prezenta la vot a fost destul de mare. Cei mai grabiti alegatori au fost ca de obicei, persoanele de varsta a treia. Ei spun ca au votat pentru binele urbei.

Sefii sectiilor de votare s-au declarat multumiti de prezenta la vot, dar mai ales de faptul ca procesul electoral s-a desfasurat, cel putin in primele ore, fara sa se inregistreze  vreun incident.

De dimineata a venit la vot si primarul municipiului Rm Sarat, Viorel Holban. El i-a indemnat pe oameni sa iasa la vot.

Sefii sectiilor de votare se asteapta ca numarul celor care se vor prezenta la vot sa creasca, cel mai probabil, in cea de-a doua parte a zilei.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>