Menu

Social
MULȚI VOTANȚI

Si secțiile de votare din comunele invecinate municipiului Râmnicu Sărat au fost luate cu asalt în această după-amiază de alegători. Dupa ce s-a oprit ploaia, in localitățile buzoiene  Oreavu și Podgoria cetățenii au stat la rând pentru a putea vota. Cu toții spun că și-au dorit să vină la urne pentru a avea un viitor mai bun.

Zeci de cetățeni au mers să voteze în această după-amiază, le secțiile din comuna buzoiană Podgoria. La un moment dat oamenii au trebuit să aștepte la rând pentru a intra la urne. Așa se face că procentul celor care au votat ajunsese déjà la aproape 50 la sută.

Și în localitatile buzoiene Oreavu si Rubla secțiile de votare au fost pline în această după-amiază. Oamenii spun că au venit să voteze pentru un viitor mai bun.

Președinții secțiilor de votare din mediul rural se așteaptă ca numărul celor care vin să voteze să fie la fel de mare până la inchiderea urnelor.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>