Menu

Social
DIN NOU ÎN FAȚA JUDECĂTORILOR

Lui Nicusor Constantinescu i-a crescut tensiunea brusc ,  când a auzit pedeapsa pe care o cer procurorii DNA : 9 ani de inchisoare. La Curtea de Apel Constanţa se judeca dosarul Centrului Militar Zonal Constanţa, cauză în care preşedintele suspendat al Consiliului Judeţean Constanţa, a fost condamnat în primă instanţă, la 3,6 ani de închisoare cu executare.

Nicuşor Constantinescu a fost adus la Curtea de Apel Constanţa cu ambulanţa Penitenciarului Poarta Albă. Încă din momentul începerii şedinţei de judecată, Nicuşor Constantinescu a spus că se simte extrem de rău, precizând că are tensiunea crescută şi că necesită îngrijire medicală de specialitate. La Curtea de Apel Constanţa a ajuns prima dată o ambulanţă cu asistent, apoi a venit şi un echipaj SMURD cu medic. Procesul în care este judecat Nicuşor Constantinescu a fost întrerupt până la sosirea medicilor, atunci când i s-a dat tratament. Apoi, Nicuşor Constantinescu a reziliat contractul cu avocatul său, Marius Mocanu.  Imediat după anunţul făcut, avocatul şi-a luat dosarele de pe masă şi a părăsit sala de judecată.

In cele din urma, sedinţa s-a încheiat . Preşedintele suspendat al CJ a fost dus cu ambulanţa la Spitalul Judeţean Constanţa, pentru investigaţii medicale. La ieşire, Constantinescu a fost luat la întrebări de jurnalişti. Urmatorul termen de judecata a fost stabilit pentru, maine,8 iunie, ora 9.00.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>