Menu

Social
CONFERINȚE DESPRE AFACERI

Braila va fi pentru a treia oara gazda conferintelor “Afaceri.ro”. Evenimentul, aflat la cea de-a XI – a editie,  reprezintă cel mai mare program național de conferințe locale de afaceri și  adună reprezentanți ai mediului de afaceri și ai administrațiilor locale și naționale pentru a stimula dezvoltarea economica echilibrată pe întreg teritoriul României.

Evenimentul din data de 17 iunie este organizat de Regia Autonomă “Administrația Zonei Libere Brăila” împreună cu Arhipelago și APEC. Temele dezbatute in cadrul conferintelor vor atinge marketingul modern, impactul noilor tehnologii, dezoltarea oraselor și a afacerilor locale, direcțiile start-up-urilor, surse de finanțare, oameni, companii și inspirație.

Participantii, oameni de afaceri din Braila, Galati si judetele invecinate, vor beneficia de expertiza unor specialist in diverse domenii, care le vor oferi idei despre noi metode de abordare a afacerilor pe care le conduc. Conceptul evenimentului susține și promovează crearea de noi parteneriate între participanții la conferință și speaker prezenți, în cadrul sesiunii de networking.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>