Menu

Social
SE DAU AJUTOARELE

Buzoienii cu probleme sociale şi financiare vor primi, începând cu 15 iunie, alimentele europene. Până acum, aceste ajutoare se ofereau înaintea sărbătorilor de iarnă, însă anul acesta se vor distribui mult mai târziu din cauza licitaţiilor întârziate pentru numirea firmelor distribuitoare.

Beneficiarii produselor alimentare sunt şomerii, beneficiarii de venit minim garantat, persoanele cu handicap, pensionarii cu venituri sub 450 de lei, veteranii şi văduvele de veterani de război.

Fiecare persoană trebuie să primească o pungă de făină de grâu de 1 kg, două pungi de mălai a câte 1 kg, o pungă de paste făinoase de 400 g, două sticle de ulei la 1 l, o pungă de zahăr de 1 kg, o conservă de carne de vită de 300 g, o conservă de pate de ficat de porc de 200 g, o pungă de orez de 1 kg, o conservă de pastă de tomate de 400 g şi o pungă de fasole boabe de 500 g.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>