Menu

Administrativ
PRIMELE MĂSURI

Nu a preluat inca prerogativele de primar, dar a stabilit deja cateva masuri pe care le va pune in aplicare, din momentul in care va fi investit. Vorbim, despre primarul ales din Rm. Sarat, Sorin Cirjan, care si-a propus sa evalueze activitatilor tuturor institutiilor subordonate Primariei, in vederea eficientizarii acestora. Noul edil spune ca in urmatoarele 2 luni va fi in strada, in preajma celor care au caini in gospodarii, pentru a-i convinge ca rezolvarea problemei maidanezilor de pe strazi e in mainile lor. 

In urma alegerile locale din 5 iunie, Sorin Cirjan a fost ales primar al municipiului Rm. Sarat, cu o majoritate confortabila. Castigatorul alegerilor nu a fost inca investit si ocupa inca functia de viceprimar, post pe care l-a detinut in ultimii 8 ani. Sorin Cirjan a stabilit deja cateva masuri pe care le va pune in aplicare din momentul in care va prelua mandatul de primar.

In urmatoarele doua luni, Sorin Cirjan si-a propus sa fie in strada, in preajma celor care au caini in gospodarii, pentru a-i convinge ca rezolvarea problemei maidanezilor de pe strazi e in mainile lor.

Pana in prezent, in nicio localitate din judetul Buzau nu au avut loc sedintele de constituire a Consiliului Local, iar noii primari nu au fost investiti in functii. Potrivit Noii Legi a alegerilor locale operatiunea de validare a mandatelor noilor alesi trebuie realizata in maxim 20 de zile de la data scrutinului.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>