Menu

Social
EXEMPLUL TINERILOR

Voluntariatul câştigă tot mai mult teren printre tineri. Un exemplu l-au oferit astăzi elevii scolii gimnaziale Vasile Cristoforeanu din Râmnicu Sarat care au dat o mana de ajutor la lucrarile de curatenie dintr-o biserică a oraşului. Gestul tinerilor i-a impresionat deopotrivă pe preoti si credinciosi.

Preotii si credinciosii de la biserica Cuvioasa Parascheva din Rm Sarat se pregatesc pentru un eveniment religios care va avea loc pe 26 iunie şi la care este asteptat si Arhiepiscopul Buzaului si Vrancei, Ciprian Cîmpineanul. Toţi au avut astazi parte de o mare surpriză. Lor li s-au alăturat elevii de scoala gimnaziala Vasile Cristoforeanu, care au vrut sa dea o mână de ajutor la curăţenie. Inarmati cu manusi, pensule si multă dorinta de munca, elevii şi-au făcut repede simţită prezenţa.

Si credinciosii bisericii din Rm Sărat au fost surprinşi de  hărnicia tinerilor. Enoriaşii cred că exemplul lor ar trebui urmat şi de alţii. Actiunea de voluntariat a tinerilor face parte dintr-un proiect in care scoala Vasile Cristoforeanu si biserica Cuvioasa Paraschiva sunt parteneri.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>