Menu

Social
Alegeri la Vâlcelele

Din nou alegeri. În două comune din Buzău și Timiș alegătorii vor merge din nou la vot, din cauză că în primul tur de scrutiny, candidații cel mai bine cotați au ieșit la egalitate perfectă. Localnicii din Vâlcelele, județul Buzău, și cei din comuna Șag, județul Timiș, se vor întoarce la urne pentru a-și alege primarii. Candidații înscriși în cursă au strâns același număr de voturi, motiv pentru care trebuie să treacă un nou test.

În Vâlcelele, candidatul UNPR la primarie, Liviu Bărăgan, a obținut același număr de voturi cu cel al PSD, Dumitru Spiță – 394. În comuna Șag din județul Timis s-a înregistrat balotaj, atât candidatul PSD la primărie, Flavius Roșu, cât și cel al PNL, Daniel Precup, obținând câte 387 de voturi.

Potrivit legii alegerilor locale, în caz de egalitate se va organiza un nou tur de scrutin la două săptămâni de la primul, la care vor participa doar candidații aflați în această situație.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>