Menu

Administrativ
Prima ședință

Prima şedinţă a noului Consiliu Judeţean Buzau va avea loc maine, 28 iunie.

Este vorba despre o şedinţă ordinară de Consiliu Judeţean în care se va stabili în primul rând componenţa comisiilor de specialitate pe domenii de activitate, cam după acelaşi model care a funcţionat la constituirea comisiilor din Consiliul Local Municipal. Este de fapt şi primul proiect de hotărîre aflat pe ordinea de zi. O a doua problemă pe care consilierii judeţeni o au de rezolvat în această primă şedinţă este cea a bugetului judeţului Buzău. Ei vor avea în faţă un proiect de hotărâre privind a treia rectificare bugetară din anul 2016. Şi cea de-a treia hotărâre pe care o au în dezbatere la prima întâlnire în noua formulă a Consiliului Judeţean este cea care prevede perfecţionarea lor.

Mai exact, va fi supus aprobării o hotărâre privind participarea consilierilor judeţeni care au mandatul între anii 2016-2020 la cursuri de perfecţionare.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>