Menu

Social
SANCȚIONAȚI PENTRU VANDALISM

Teribilismul i-a costat pe doi tineri 4.000 de lei. Sambata noapte, acestia aflati in stare avansata de ebrietate au vandalizat un parc, din Rm. Sarat. Ei au distrus mai multe banci si un cos de gunoi, iar la scurt timp de la comiterea faptelor politistii locali au reusit sa-i identifice, in urma investigatiilor si a vizionarii imaginilor de pe camerele de supraveghere.

Pe camerele de supraveghere se vede cum in noaptea de sambata, in jurul orei 2.00, doi tineri intra in parcul din apropierea pietei, din Rm. Sarat. Acestia se opresc langa un cos de gunoi de care incep sa traga cu putere pentru a-l distruge. Indivizii nu s-au multumit cu atat si au reusit sa smulga din pamant 4 banci. Duminica dimineata, politistii locali au constat cele intamplate si au demarat cercetarile pentru a-I identifica. Cu ajutorul imaginilor de pe camerele de supraveghere acestia au dat de urma tinerilor.

La fel de repede cum au fost identificati de politistii locali, tinerii in varsta de 22, respectiv 24 de ani au fost si sanctionati. Desi au spus ca regreta cele intamplate, pentru faptele lor, fiecare a primit cate o amenda de 2.000 de lei.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>