Menu

Social
Șoferi amendați

In ultimele zece zile, polițiștii din întreaga țară au acţionat pentru depistarea conducătorilor auto care încalcă regimul legal de viteză.

Astfel,  au fost angrenaţi peste 1.800 de poliţişti, dintre care  aproape 1.200 din structurile de poliţie rutieră şi peste  690 din structurile de ordine publică, cei care au acţionat cu peste 420 de aparate radar. În urma acţiunilor desfăşurate, au fost constatate aproape 31.000 de  abateri privind nerespectarea regimului legal de viteză şi au fost reţinute, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, aproximativ 1.300 de permise pentru depăşirea vitezei maxime legale admise cu mai mult de 50 km/h.

Totodată, poliţiştii au constatat 948 de infracţiuni, dintre care 733 la regimul siguranţei circulaţiei pe drumurile publice şi 215 de altă natură.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>