Menu

Social
ACCIDENTE DIN CAUZA ZAPEZII

Prima zapada a si adus primele probleme in trafic la Braila. Doua accidente s-au petrecut la distanta de cateva ore unul de celalalt, ambele din cauza neatentiei soferilor si neadaptarii vitezei la conditiile de mers.

Primul accident a fost produs de o femeie in varsta de 50 de ani care isi conducea masina de teren, cu viteza, pe drumul comunal care leaga localitatile Martacesti si Romanu. La un moment dat, din cauza carosabilului umed si a vitezei, femeia a pierdut controlul volanului si s-a rasturnat cu masina in santul de langa sosea. Din fericire, ea nu a suferit rani grave, dar a fost transportata totusi la spital pentru investigatii amanuntite. Al doilea accident s-a petrecut dupa cateva ore, chiar intr-o intersectie intens circulata din municipiu. Un buzoian in varsta de 24 de ani, nu a observat semnul de cedeaza trecerea si a intrat cu viteza intr-o intersectie. Pentru ca ningea si carosabilul era alunecos, barbatul nu a mai avut timp sa franeze si a lovit in plin un autoturism care intrase regulamentar in intersectie. In urma impactului, acesta a fost proiectat intr-o alta masina, care circula regulamentar din sens opus.

In urma impactului pasagerul din dreapta din ultimul autoturism lovit a suferit rani la coloana si la cap. El a fost preluat de o ambulanta si dus la spital pentru ingrijiri medicale.
Tot in acest weekend, la cativa kilometri de la iesirea din localitatea Ianca, un Tir a derapat si a iesit in camp. Politistii le recomanda soferilor, ca in aceasta perioada, sa circule cu mult mai mare atentie, pentru a evita eventuale tragedii.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>