Menu

Social
5 ANI DE ÎNCHISOARE, CU EXECUTARE

Nicusor Constantinescu merge la inchisoare. Fostul presedinte al Consiliului Judetean Constanta a fost condamnat la cinci ani de inchisoare cu executare in dosarul centrului Militar Zonal. Sentința  Curţii de Apel Constanţa este definitiva si irevocabila. Anterior, Tribunalul Constanța îl condamnase pe Constantinescu la o pedeapsă de 3 ani și jumătate.

Procurorii anticorupție l-au trimis în judecată pe Nicușor Constantinescu, după ce Consiliul Județean Constanța a vrut să mute în sediul Centrului Militar Zonal, Arhivele Naționale dar și pentru că administrația județeană nu a plătit o factură telefonică de câteva mii de lei. Ulterior, DNA a trecut în rechizitoriu acuzația de abuz în serviciu. Constantinescu i-a acuzat la vremea respectivă, pe procurorii și pe judecătorii din acest caz că i-au încălcat dreptul la apărare și că au vrut să-l omoare pentru că l-au târât bolnav la instanță.  Din ianuarie 2014 si pana in prezent procurorii DNA l-au acuzat pe fostul presedinte al CJ Constanta,  ca se sustrage judecatii, dupa ce in repetate randuri acesta a motivat lipsa din sala de judecata, din cauza starii sale de sanatate.

În luna mai a acestui an magistratii au dispus ca Nicușor Constantinescu să fie scos din Spitalul Județean și adus pe targă la instanță.  La fel s-a intamplat si astazi, cand Nicusor Constantinescu a fost adus  la instanta pe targa. Decizia de astazi, a Curtii de Apel Constanta, de condamnare la 5 ani de inchisoare, cu executare, este una definitiva si irevocabila, ceea ce inseamna ca Nicusor Constantinescu va fi incarcerat.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>