Menu

Social
RĂNIȚI DE AMBULANȚĂ

Cinci persoane printre care si o asistenta medicala au ajuns la spital in aceasta dupa amiaza dupa ce  doua masini si o ambulanta au fost implicate intr-un accident rutier petrecut in orasul Constanta. Ambulanta se indrepta catre un caz medical si avea  semnalele acustice si luminoase pornite. 

Martorii spun ca soferul ambulantei ar fi incercat sa evite o femeie care traversa pe trecerea de pietoni. A acrosat-o, din pacate, iar apoi salvarea a ricosat intr-un autoturism care astepta la trecere, pe celalalt sens de mers. Un al doilea autoturism a fost si el avariat,  iar ambulanta a intrat intr-un gard. Din fericire nu au existat persoane incarcerate, insa cinci oameni au avut nevoie de ingrijiri medicale. Printre ei si asistenta  care se afla pe ambulanta. Trei femei si doi barbati au suferit multiple traumatisme craniene, toracice si de gamba si au fost transportati la spital.

Erau constienti,  iar starea lor era stabila. Politistii incearca acum sa stabileasca cum s-a produs accidentul si cine este de vina. Cert este ca ambulanta circula cu semnalele acustice si luminoase pornite, pentru ca se indrepta catre un caz medical.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>