Menu

Social
“CURĂȚENIE” LA PRIMĂRIE

Noul primar al Buzaului, Constantin Toma, va face curatenie la Politia Locala. Acesta a decis ca 25 de politisti locali sa fie dati afara in perioada urmatoare. La societatile subordonate Primariei – Piete, Targuri si Oboare si Urbis Serv – se vor numi directori noi, dupa ce Cornel Diaconiță și Petre Burada, fostii directori, și-au anuntat astazi demisia. Noul primar anunta ca tavalugul schimbarilor abia a inceput la Primaria Buzau. 

Se anunță zile pline de emoții pentru șefii din Primărie. Noul primar al orasului Buzau doreste schimbări la nivelul instituţiilor şi societăţilor subordonate Palatului Comunal. Dupa ce la TransBus și la Poliția Locală, cei doi directori si-au anuntat demisiile, dupa o discutie cei noul edil, astazi, alti doi directori au anuntat ca renunta la functiile de conducere ale unor institutii subordonate Primariei.  Este vorba de la directorul de la Piete, Targuri si Oboare, Cornel Diaconita,  si  de directorul de la Urbis Serv, Petre Burada. Primarul municipiului Buzau, Constantin  Toma, a spus astazi ca i-a convocat pe cei doi directori si le-a cerut sa faca un pas inapoi. Totodata,  noul primar a decis ca un numar 25 de politisti locali sa fie dati afara in perioada urmatoare.

La conducerea societatii Piete, Targuri si Oboare Buzau, director interimar a fost numit inginerul Daniel August. La Urbis Serv, a fost numit director interimar Alin Radu. Noul primar anunta ca tavalugul schimbarilor abia a inceput la Primaria Buzau.  In perioada urmatoare, toate posturile de conducere vor fi scoase la concurs.

 

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>