Menu

Social
TINERI AMENDAȚI

Politistii locali din Rm. Sarat le-au pus gand rau tinerilor, care stau seara de seara in zona blocurilor, fac galagie si ii deranjeaza pe locatari. In cadrul unei actiuni desfasurate vineri seara, oamenii legii au aplicat sanctiuni in valoare de 1500 de lei celor care au tulburat ordinea si linistea publica, dar si celor care au consumat bauturi alcoolice pe domeniul public. Actiunile de acest fel vor continua si in perioada urmatoare. 

Si in aceasta vara, politistii locali din Rm. Sarat au primit zeci de apeluri telefonice de la persoanele, care locuiesc in cartierele de blocuri. Acestea au reclamat faptul ca in preajma imobilelor, mai ales la lasarea serii, se strang tineri care fac galagie si consuma alcool pe domeniul public. Acestia tulbura ordinea si linistea publica, chiar si la ore tarzii din noapte, fapt ce ii deranjeaza pe locatarii blocurilor. Ca urmare a acestor reclamatii, vineri seara agentii locali impreuna cu cei de la Ministerul Administratiei si Internelor au desfasurat o ampla actiune.

Unii dintre tinerii galagiosi au primit doar avertismente. Altii, care au consumat bauturi alcoolice pe domeniul public si au tulburat ordinea si linistea publica, au fost sanctionati.

Oamenii legii le recomanda tinerilor aflati in vacanta sa respecte normele de conduita pe domeniul public, pentru ca actiunile de acest fel vor continua si in perioada urmatoare.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>