Menu

Social
ALIMENTE EPUIZATE

Alimentele de la Uniunea Europeana s-au dat ca painea calda la Rm. Sarat. In mai putin de doua saptamani ,1500 de beneficiari si-au ridicat produsele de la Cantina de Ajutor Social, iar cele 3.000 de cutii din primul transport de ajutoare au fost epuizate. Cei care nu au intrat inca in posesia alimentelor trebuie sa astepte pana saptamana viitoare, urmatorul transport fiind programat sa ajunga la Rm. Sarat pe 13 iulie.

Distribuirea alimentelor de la Uniunea Europeana a inceput pe 21 iunie, iar zi de zi, la Cantina de Ajutor Social, oamenii au stat la cozi pentru a-si ridica produsele alimentare. Asa se face ca in mai putin de doua saptamani cele 3.000 de cutii aflate pe stoc au fost epuizate, iar in prezent distribuirea alimentelor este sistata.

Cei care nu au intrat inca in posesia alimentelor trebuie sa astepte pana saptamana viitoare cand la Rm. Sarat va ajunge urmatorul transport de produse de la Uniunea Europeana.

Livrarea alimentelor de la Uniunea Europeana se face în două cutii de carton cu conţinut identic. Pensionarii, somerii, persoanele cu handicap, beneficiarii Legii 416 si persoanele fara venituri sunt categoriile care beneficiaza de produsele alimentare.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>