Menu

Sport
“CUPA CARTIERELOR”

Si în această vară, poliţiştii de proximitate din cadrul Poliţiei municipiului Buzău vor organiza,  „Cupa cartierelor” la minifotbal. Ajunsă la ediția a VIII-a, competiția de minifotbal se adresează copiilor și tinerilor din municipiul Buzău. Competiția se va desfăşura în perioada 11–24 iulie. Cei care doresc să participe la acest turneu de minifotbal se pot înscrie până pe data de 8 iulie, la sediul Poliției municipiului Buzău.

Copiii și tinerii din municipiul Buzău au ocazia să participe, în această vară, la un important campionat de minifotbal din județul Buzău. Este vorba de competiţia „Cupa Cartierelor”, organizată de Poliția municipiului Buzău, în parteneriat cu alte câteva institutii din județ.

Competiția se va desfăşura în perioada 11–24 iulie, pe stadionul “Cornel Negoescu”, pe trei categorii de vârstă: „până la 16 ani”, „între 16 şi 20 ani” și „mai mari de 20 ani”. În primele zile se vor disputa meciuri în grupe, după care vor avea loc meciurile eliminatorii, finalele urmând a avea loc duminică, 24 iulie.

Cei care doresc să participe la competiţia organizată de polițiștii buzoieni se pot înscrie până pe data de 8 iulie, ora 15.00. Înscrierea în competiție se face pe baza unui tabel cu un lot de minimum 10 jucători și maximum 16. Echipele vor fi formate din 7 jucători – 6 jucatori de câmp plus un portar. Componenții echipelor care termină pe primul loc la cele trei categorii de vârstă vor primi din partea organizatorilor cupe, diplome și premii constând în echipament sportiv.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>