Menu

Social
SALVATĂ DE LA ÎNEC

O turista si-a vazut moartea cu ochii cand s-a-necat azi dimineata in mare, la Mamaia. Femeia, de 67 de ani, intrase in apa sa se racoreasca si dintr-o data i s-a facut rau. A cazut fara s-o vada nimeni si-a plutit cu fata in jos cateva minute bune. Din fericire,  un barbat a sesizat pozitia nefireasca si si-a dat seama ca femeia murea sub ochii lui. A scos-o la timp la mal.

Salvatorul femeii a reusit s-o aduca pe nisip impreuna cu cativa pescari de la cherhanaua din apropiere. Se-ntampla pe plaja,  chiar la capatul dinspre Constanta a statiunii Mamaia. In cateva clipe au scos-o din apa si-au intins-o pe nisip.

Turista a avut de 2 ori noroc. O data pentru c-a fost vazuta de salvatorul ei la timp, si-a doua oara,pentru  ca pe plaja se afla si un medic care a stiut cum sa-i faca respiratia gura la gura si masajul cardiac.

Ambulanta a trasportat-o pe victima la Urgenta Spitalului Judetean din Constanta. Medicii au preluat-o si-au dus-o direct la Terapie Intensiva. Analizele efectuate in regim de urgenta au linistit pe toata lumea: prognosticul medical este unul favorabil. Daca barbatul nu o vedea la timp, probabil ca turista nu ar mai fi trait.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>