Menu

Social
ATENȚIE LA CĂLDURĂ!

Hidratati-va, protejati-va de soare si nu uitati sa va luati medicatia! Este îndemnul medicilor pentru persoanele cardiace, care au cel mai mult de suferit in perioada verii, din cauza temperaturilor ridicate. La Rm. Sărat, in ultima luna, mai multe persoane cu boli cardiovasculare au ajuns la spital rapuse de caldura.

Vara şi-a intrat în drepturi, iar caldura a devenit o constanta. Temperaturile ridicate ne provoacă neplăceri tuturor, însă persoanele cardiace au cel mai mult de suferit din cauza arsitei. La Rm. Sarat, in ultima luna, zeci de pacienti care acuzau dureri in piept au ajuns la Spitalul Municipal, unii chiar in coma vasculara.

Medicii spun ca din cauza caniculei, tot echilibrul interior al individului este perturbat, cu epuizare fizică şi agitaţie. Capacitatea de concentrare a fiecăruia se diminuează, deoarece temperaturile ridicate duc si la deshidratare cerebrală. Pentru a nu deveni victime ale caniculei, persoanele cu boli de inimă trebuie să respecte cu sfințenie tratamentul prescris de medic.

Cum suntem in plina vara, medicii atenționează persoanele cardiace să ia în seamă de toate recomandările lor, astfel încât vizitele la spital să fie cât mai rare.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>