Menu

Administrativ
PRIMA SCHIMBARE

Incep schimbarile si in institutiile subordonate Primariei Rm. Sarat. Prima mutare s-a produs deja la Administratia Domeniului Public, dupa ce contractul directorului interimar Gabriel Stefan Ionica nu a mai fost prelungit. Conducerea institutiei a fost preluata de astazi de inginerul Sorin Manolache. Primarul Sorin Cirjan apreciaza munca fostului director, insa spune ca intotdeauna este loc de mai bine.

Inginerul Gabriel Stefan Ionica s-a aflat la conducerea Administratiei Domeniului Public din Rm. Sarat din iulie 2014. Acesta a ocupat functia de director interimar, ultima data fiind numit pe o perioada de 6 luni. Aceasta perioada a expirat ieri, iar contractul sau nu a mai fost prelungit de noul primar Sorin Cirjan. De astazi institutia are un nou director in persoana inginerului Sorin Manolache, angajat cu state vechi al ADP.

Primarul din Rm. Sarat Sorin Cirjan apreciaza munca depusa de fostul director al ADP Gabriel Stefan Ionica, insa spune ca intotdeauna este loc de mai bine. Imediat dupa alegerile din 5 iunie, primarul din Rm. Sarat, Sorin Cirjan, a declarat ca va evalua activitatea tuturor institutiilor subordonate Primariei, in vederea eficientizarii acesteia. Aflat in plin process de evaluare, edilul sustine ca si la alte institutii si societati se impun schimbari pentru a dinamiza activitatea lor.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>