Menu

Sport
ÎNCĂ O ȘANSĂ

Rapid a mai primit o șansă la viață. Pe 11 iulie, cu o zi înainte de termenul dat de Liga Profesionista de Fotbal, se va judeca cererea în privința falimentului. Dacă va primi OK-ul instanței, echipe din Giulești își poate continua drumul în Liga 1. In caz contrar, locul echipei bucurestene va fi luat de Poli Timsoara.

Curtea de Apel a respins ieri, cererea clubului Rapid de judecare în regim de urgență a suspendării sentinței care a decis falimentul clubului. Solicitarea avocatului Rapidului ca suspendarea sentinței care a decis falimentul clubului să se judece pe 11 iulie, și nu pe 20 iulie, așa cum a fost decis aleatoriu de calculator, a fost totusi acceptată de judecătorii Curții de Apel. Astfel, giuleștenii vor afla dacă vor intra în faliment sau nu, caz în care vor putea participa în Liga întâi, chiar cu o zi înaintea termenului fixat de Liga Profesionistă de Fotbal.

In cazul in care instanta isi va mentine sentinta in privinta falimentului, locul echipei bucurestene va fi luat de Poli Timsoara.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>