Menu

Sport
I-AU CIURUIT

Victorie clară a Gloriei Buzău în partida disputată sâmbătă, pe teren propriu, în cadrul etapei a 15-a Ligii a doua la fotbal. Gruparea din Crâng a câştigat cu scorul de 7-1 în faţa formaţiei ACS Berceni, Pălimaru fiind autorul unei triple. Oaspeţii au terminat meciul în 9 jucători de câmp.

Primul gol a fost marcat în minutul 19 de Pălimaru, care a reluat simplu din şase metri, centrarea lui Popescu. Golul doi a fost marcat de Burlacu, în minutul 36, extrema gazdelor finalizând cu o lovitură de cap din careul mic unul dintre raidurile la poarta ilfovenilor. Aceştia au ripostat în finalul primei reprize când, la un contraatac rapid, mingea şutată de Niţă a poposit în plasă, după ce mai întâi lovise bara. Buzoienii au revenit de la vestiare cu gândul de a majora imediat diferenţa, lucru care s-a şi concretizat: în doar 7 minute de la reluarea partidei, gruparea buzoiană a marcat de două ori, prin Pălimaru şi Burlacu. Peste doar câteva minute, noul intrat Pîrvu a fost faultat în suprafaţa de pedeapsă a ilfovenilor, însă de la punctul cu var, Dăniţă nu a reuşit să nimerească ţinta, ci doar bara transversală.

Pălimaru a obţinut şi el un penalty, în minutul 63, fiind faultat de portarul Ştirbu, căruia arbitrul i-a arătat cartonaşul roşu şi totodată drumul spre vestiar. De această dată cel care a executat penalty-ul a fost Pălimaru, care a reuşit să transforme fără emoţii. Spre final, din cauza unei accidentări, Roman s-a văzut obligat să plece mai devreme la vestiar şi astfel ACS Berceni a rămas pe teren numai cu nouă oameni iar Gloria a speculat imediat. Tigoianu, în minutul 88, a reluat în poartă mingea respinsă de goalkeeperul ilfovean iar două minute mai târziu, Bobe a încris şi el cu un şut de la 10 metri. Gloria Buzău – ACS Berceni, scor final 7-1, aceasta fiind cea mai categorică victorie obţinută de gruparea din Crâng în ultimii ani. În urma acestui succes, Gloria a urcat două poziţii în clasament şi ocupă locul 5, cu 22 de puncte. Sâmbătă, în cadrul etapei a 15-a a Ligii a doua, seria I, s-au mai

disputat partidele: CS Baloteşti – Unirea Slobozia 1-1, Săgeata Năvodari – Rapid CFR Suceava 0-6, CF Brăila – Sport Club Bacău 1-1, FCM Dorohoi – Academica Argeş Piteşti 0-0 şi Farul Constanţa – FC Voluntari 1-1.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>