Menu

Sport
ADIO LIGA 1!

Curtea de Apel București a decis ieri să amâne pentru 20 iulie procesul în care Rapid cere suspendarea sentinței de faliment pronunțate de Tribunalul București, iar echipa patronată de Valeri Moraru nu va putea evolua în ediția viitoare la Ligii 1.

Amânarea echivalează cu căderea ghilotinei pentru gruparea din Giulești. LPF dăduse ultimatum clubului promovat în Liga 1 ca, până ieri, la Adunarea Generală a Ligii, să facă dovada că a obținut măcar suspendarea sentinței de faliment. Acest lucru nu a fost posibil.

Conform răspunsului, Liga nu va vira niciun ban din drepturile TV pentru ca Rapid nu iesit din faliment până ieri. Ba, mai mult decât atât, Adunarea Generală a constatat ieri că Rapid nu poate fi membru al LPF și va fi înlocuită cu ACS Poli Timișoara. De altfel, la Adunarea Generală de la LPF au fost invitați și reprezentanți ai echipei din Timișoara.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>