Menu

Satira
S-A UMFLAT PROSTIA-N EI

S-a umflat tărâţa în băieţii pitiţi prin puşcării. Au luat foc tocmai pe canicula asta. De ce au draci? Care e oful lor? Că e naşpa la răcoare, că nu primesc costiţe la grătar, că vor televizor în celula lor şi pedepse mici, mici de tot. Şi s-au apucat să dea foc la cazarmament, să escaladeze acoperişurile ca urangutanii şi să urle ca bizonii, ca să-şi strige durerea.

La prima vedere, ai zice că bieţii oameni au cam feştelit-o la bulău. Că cineva are ceva cu ei şi-i chinuie în fel şi chip. Că sărmanii îngeraşi au dat de dracu, iar ăla cu coadă e mai negru ca smoala.

Păi, bine măi băieţi… De ce aţi ajuns voi acolo? Nu ştiaţi că e cam nasol la mititica? Credeaţi că-i pensiune? Credeaţi că puşcăria e premiu, vacanţă all inclusive? Vă plângeţi că închisoarea e pedeapsă? După ce aţi furat, înşelat, lovit cu bestialitate sau chiar ucis oameni nevinovaţi, voi vreţi puf şi râuri de miere? Voi, care aveţi o normă de hrană mai mare decât cea a unui biet bolnav în spital sau a unui copil în centrul de plasament?

De ce ar trebui investit în voi şi nu în cine merită? Pentru că n-aveţi milă, ruşine şi neuroni? În toată lumea asta cruzimea, prostia crasă şi viclenia hâdă se plătesc. Şi nu cu bani şi cu bunătate, cum vreţi voi…

(aruncă-ţi un ochi şi pe www.pezevenchi.ro)

pezevenchi

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>