Menu

Social
NOI ALIMENTE

Cerere mare, alimente suficiente si oameni care stau rabdatori la rand pentru a le primi. Se intampla la Rm. Sarat, unde astazi a reinceput distribuirea ajutoarelor de la Uniunea Europeana, dupa o pauza de aproape doua saptamani. Pe stocul Cantinei de Ajutor Social, sunt aproximativ 3000 de cutii cu alimente, iar 1500 de beneficiari sunt asteptati sa le ridice.

Prima transa de alimente de la Uniunea Europeana s-a distribuit la Rm. Sarat in mai putin de doua saptamani. Cum ajutoarele au fost epuizate, distribuirea acestora a fost sistata, pana la sosirea celui de-al doilea transport. Acesta a ajuns ieri, iar in depozitul Cantinei de Ajutor Social sunt acum aproximativ 3000 de cutii cu alimente. Cum astazi a fost prima zi de distribuire a alimentelor, zeci de oameni au stat la rand pentru a le ridica. Conducerea Serviciului Public de Asistenta Sociala afirma ca sunt pachete suficiente pentru toti beneficiarii.

Livrarea alimentelor de la Uniunea Europeana se face în două cutii de carton cu conţinut identic. La Rm. Sarat. distribuirea se face in fiecare zi de luni pana vineri, intre orele 09.00 și 14.30.

 

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>