Menu

Social
RESTANȚE DE VARĂ

Concediile din sezonul estival se fac cu sacrificii. Cel putin, pe timpul verii, tinerii din Rm. Sarat prefera sa plece in vacante la mare sau la munte decat sa-si plateasca datoriile la intretinere. Sefii asociatiilor de proprietari spun insa ca multi dintre locatari isi achita datoriile din vara incepand din luna septembrie.

Vara este sezonul concediilor. Cei care si-au pus bani deoparte din timpul anului sau cei care au o sursa substantiala de venit isi permit sa plece in vacante fara sa-si faca probleme. Sunt insa si persoane care fac eforturi uriase pentru a se bucura de cateva zile de relaxare. Altii nu isi permit sa plece deloc in concedii pentru ca ar ramane in urma cu plata utilitatilor.

Administratorii asociatiilor de proprietari din Rm. Sarat spun ca multi locatari nu pun plata datoriilor pe primul loc in sezonul estival. In special tinerii raman cu restante pentru ca pleaca in concedii, iar incasarile sunt destul de mici in aceasta perioada. Cei care nu isi achita intretinerea in lunile de vara stiu că raman cu datorii, insa sunt multumiti ca au profitat de vacanţă.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>