Menu

Social
PRINS DE JANDARMI

Un barbat din Tufești, Braila, a fost prins in flagrant de catre jandarmi, in timp ce pescuia ilegal cu o plasa monofilament. Pe numele sau s-au întocmit actele de sesizare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere, comercializare sau utilizare a uneltelor de plasă de tip monofilament.

Barbatul a fost descoperit  de jandarmi in timp ce pescuia pe Dunare, cu o plasa monofilament. Oamenii legii se aflau în executarea unei misiuni de prevenire şi combatere a braconajului piscicol, iar bărbatul în cauză, domiciliat în comuna Tufeşti, a fost depistat într-o barcă metalică, în zona kilometrului fluvial 203. Cu aceasta ocazie, jandarmii au salvat si un pui de pasare prins in plasa pescarului.

Jandarmii au ridicat plasa, în vederea continuării verificărilor, iar celui în cauză i-au întocmit actele de sesizare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere, comercializare sau utilizare a uneltelor de plasă de tip monofilament.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>