Menu

Social
MAZARE PE PATINE

Se da cu zmeul si cu caiacul cat e vara de lunga, iar pe timpul iernii face schi de performanta pe culmile muntilor. Dar l-ati mai vazut vreodata pe primarul Constantei la patinoar ? Ei bine, aflati ca Radu Mazare se pricepe si la asta.

La inaugurarea unui patinoar din Constanta, edilul a facut act de prezenta. Si nu asa, oricum : s-a echipat din cap pana in picioare cu fes de lana, geaca rosie, manusi si chiar si sosete speciale pentru schi. Apoi a intrat pe gheata in rand cu toata lumea. Dupa 10 ture de patinoar, Mazare a fost nevoit sa ia o pauza. Astazi e prima zi in care parcul acvatic de distracţii din Mamaia a devenit un mare patinoar. Si tot astăzi intrarea a fost liberă. Suprafaţa de gheaţă de 600 de metri pătraţi va sta la dispoziţia doritorilor de distracţie pe toată perioada iernii. În fiecare seară vor fi concerte, iar în zilele de joi, studenţii vor putea patina până dimineaţa.

De luni până joi, preţul unui bilet este de 15 lei, îar în weekend de 20 de lei. Închirierea patinelor costă 10 lei.

 

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>