Menu

Social
FĂRĂ LIBERTY PARADE

După 15 ani, cel mai mare eveniment de street dance din România, Liberty Parade, nu va mai avea loc in aceasta vara. Principalul motiv, spun organizatorii, este birocratia. Mai mult decat atat, acestia  se gandesc ca evenimentul sa se desfasoare, pe viitor,  in statiunea Mamaia, si nu in sudul litoralului, ca si pana acum.

Liberty Parade aduna, în sudul litoralului, în plină vară, circa 60.000-70.000 de spectatori. Pe lângă participarea celor mai renumiţi DJ din lume, Caravana Liberty era una dintre atracţiile sezonului, la care  zeci de mii de tineri, costumaţi care mai de care mai fistichiu, mergeau alături de camioanele cu muzica la maximum, de la Olimp la Saturn.  Aici aveau loc peste 12 ore de muzică dance,  pe o scenă de 7 m deschidere, 14 metri înălțime şi 360 de tone echipament, înconjurată de 400 mp ecrane. Oranizatorul  evenimentului pune pe seama birocraţiei lipsa acestui eveniment de pe lista “event“-urilor de sezon de la malul mării.

Organizatorii  spun ca  doi dintre cei trei sponsori au fost  de acord cu mutarea Liberty Parade la Mamaia, unde publicul este mai tânăr, însă principalul finanţator a decis ca evenimentul să rămână la vechea locaţie, în sudul litoralului.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>