Menu

Satira
CLARVĂZĂTOAREA TERORIŞTILOR

Am o recomandare caldă pentru francezi, înainte să-i decimeze teroriştii ăştia cu sânge rece. Naturalizaţi-o frate pe clarvăzătoarea Maria din România! Păi, cică, duduia asta paranormală a prevăzut enşpe mii de atentate şi chiar şi ultima nenorocire, de la Nisa. Asta ca să nu mai punem la socoteală că i s-a arătat şi tragedia de la Colectiv, deşi nu prea era de competenţa ei, care întrevede, potrivit talentelor native nepământene, doar acte teroriste.

Naşpa este că Maria Gheorghiu, clarvăzătoarea atotştiitoare, a văzut în gând că o belea cu iz terorist va avea loc şi în România, la Cluj. Să sperăm, totuşi că, măcar de data asta, va da chix şi se va face de râsul lumii, de aici şi până la Nisa.

Şi apropo de Nisa, tot aud de numeroase dispărute după atacul terorist. Nu înţeleg, cum au dispărut? Unde sunt? Dacă nu sunt răniţi ori, Doamne fereşte, morţi, unde ar putea fi? S-au panicat atât de tare, încât au luat-o la sănătoasa şi încă mai fug?

Pe bune, nu a fost timp suficient să fie găsiţi? Şi dacă tot nu sunt de găsit, de ce nu o contactează pe Maria din România, să-i vadă clar unde sunt?

 

(aruncă-ţi un ochi şi pe www.pezevenchi.ro)

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>