Menu

Social
VISCOLUL A FĂCUT PROBLEME

Zeci de autovehicule au fost blocate în trafic, azi noapte, timp de patru ore, pe drumul naţional care leagă Buzăul de Brăila, din cauza unui autotren care a derapat şi s-a pus de-a curmezişul şoselei. Şoferul TIR-ul spune că vehiculul s-a dezechilibrat din cauza unei rafale puternice de vânt. La câţiva kilometri distanţă, un microbuz cu cinci pasageri a ieşit în decor, tot din cauza viscolului şi a poleiului.

Traficul auto pe

a fost închis la ora 21, în dreptul localităţii Cilibia, la scurt timp după ce şoferul TIR-ului care a derapat a anunţat incidentul la 112. Conducătorul auto, un brăilean cu experienţă de peste 30 de ani la volan, mărturiseşte că a încercat să redreseze camionul, însă nicio manevră nu a reuşit să contracareze forţele naturii. O rafală puternică de vânt a dezechilibrat mai întâi remorca TIR-ului, aruncând apoi capul tractor în afara carosabilului. Şoferul autotrenului spune că incidentul nu ar fi avut loc dacă peste stratul de polei s-ar fi împrăştiat nisip. Remorca TIR-ului a format un baraj în calea a zeci de autoturisme care circulau între Brăila şi Buzău.

Carosabilul a fost degajat abia după miezul nopţii. Un boldoexcavator sosit dintr-o comună vecină a tras remorca TIR-ului şi a eliberat un sens de mers.

 

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>