Menu

Social
NU SE TEM DE VACANȚELE ÎN TURCIA

Prețurile vacanțelor din Turcia continuă să scadă pe fondul tensiunilor existente. O mare parte dintre turiștii români profită de tarifele mici și își petrec în continuare concediile aici, în ciuda conflictelor tot mai dese.

Românii nu se tem de nimic atunci când pot pune mâna pe un chilipir. Asta se aplică și în cazul vacanțelor din Turcia ale căror prețuri continuă să scadă pe fondul situației tensionate din zonă. Totul în condițiile în care stațiunile turcești ofereau oricum prețuri foarte avantajoase. Multi mărturisesc că s-ar duce în concediu în Turcia chiar și în aceste perioade tulburi.

Agențiile le recomandă turiștilor să nu plece în vacanță fără o asigurare al cărui preț este cuprins între 10 și 15 euro. Turcia este un caz fericit pentru agențiile de turism,  însă țări precum Tunisia sau Egipt care altă dată erau printre cele mai vizitate au înregistrat scăderi semnificative al numărului de turiști.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>