Menu

Social
CALDURA MAI IEFTINA

Vesti bune pentru locatarii blocurilor ANL din Rm. Sarat si chiriasii unor case sociale. De la 1 decembrie, acestia vor plati mai putin decat in 2013 pentru incalzirea locuintelor. Pretul local de facturare a energiei termice furnizata acestor persoane a scazut de la 449 de lei/gcal, cat a fost anul trecut, la 432,28 de lei/ gcal. Alesii locali pun aceasta ieftinire pe baza reducerii cheltuielilor indirecte.

Locatarii celor 2 blocuri ANL din Rm. Sarat primesc caldura de la 1 noiembrie. Saptamana trecuta, Consiliul Municipal a aprobat cu unanimitate de voturi proiectul privind pretul local de facturare a energiei termice furnizata acestor persoane, dar si chiriasilor unor case sociale. De la 1 decembrie, acestia vor plati cu 16,72 de lei mai putin pe gigacalorie decat iarna trecuta.

Autoritatile din Rm. Sarat ii asigura pe locatarii blocurilor ANL ca vor primi caldura toata iarna, insa le recomanda sa-si achite la timp facturile la incalzire.Anul acesta, din totalul de 98 de familii care locuiesc in blocurile ANL, 10 nu au reusit sa-si achite restantele. Acestea au fost debransate de la reteaua de incalzire, hotararea fiind luata de comun acord cu autoritatile.

 

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>