Menu

Satira
O PĂRERE UCIGĂTOARE

De când a decis că mai bine intră-n pământ, decât să mai sufle-n lumânări de ziua ei, Mădălina Manole n-a avut vreo clipă de odihnă eternă. Barbac-su s-a bălăcărit în direct cu socrii cât l-au ţinut puterile, jurnaliştii i-au urmărit toate pomenile şi parastasele, iar conspiraţioniştii i-au cercetat moartea până le-a rezultat că fosta divă a fost ucisă mult mai sofisticat ca Elodia.

Exact cât credeam că ştirea fierbinte a morţii Mădălinei s-a răcit, iată că un american, fost investigator al FBI, pune paie pe foc. El se jură că fata cu părul de foc a fost ucisă şi chiar promite că va veni în România, pentru a-i expune teoria procurorului general.

De unde şi până când cazul Mădălinei Manole îl nelinişteşte pe un american? De unde are el atâtea date despre moartea cântăreţei? A dat în bobi sau în hot-dogi? Crede că poate da o sentinţă de la mii de kilometri, ca baba Vanda, fără să vadă pe viu probe şi să cunoască într-adevăr conjuctura morţii?

Ăsta ne crede idioţi?  Eu cred că el e criminalul…

(aruncă-ţi un ochi şi pe www.pezevenchi.ro)

pezevenchi

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>