Menu

Social
LĂSAT FĂRĂ CURENT DE MASCAȚI

La  hotelul controversatului om de afaceri George Bosânceanu, din Mamaia,  au ajuns ieri mascatii.  Oamenii legii au confiscat generatorul pe care acesta il folosea pentru a furniza curent turistilor cazati aici. Instalatia  facea un zgomot infernal iar turistii cazati la hotelurile din zona ajunsesera la limita rabdarii. Din inchisoare, acolo unde se afla pentru o infractiune mai veche, Bosânceanu a anuntat ca va pune in functiune un alt generator, dar si ca va da in judecata autoritatile.

De cand a fost prins ca fura curent electric, si ulterior deconectat de la retea, patronul hotelului Histria, si-a montat doua generatoare cu ajutorul carora  oferea turistilor conditiile minime de cazare. Insa instalatia facea un zgomot insuportabil,  iar in ultima perioada tot mai multi turisti s-au plans la politie de aceasta situatie. Asa ca ieri, jandarmii si mascatii au descins la hotel si au ridicat generatorul. Evident spre nemultumirea administratorei, pe care  jandarmii s-au vazut nevoiti sa o dea la o parte de mai multe ori.

Turistii spun ca ajunsesera la limita rabdarii. Unii au facut nenumarate reclamatii, iar altii au cerut sa fie mutati in alte hoteluri. Au existat chiar si turisti care au renuntat la sejur si au plecat acasa.

Din spatele gratiilor, acolo unde executa o pedeapsa de sase ani pentru acuzatia de proxenetism, George Bosânceanu considera actiunea primariei ca fiind una ilegala si spune ca va pune in functiune un nou generator. Intre timp turistii din hotel au inceput sa plece. Politistii spun ca in cazul in care administratorii hotelului vor porni un alt generator vor reveni pentru a-l ridica si pe acela si vor dispune o noua sanctiune contraventionala.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>