Menu

Social
ÎNȚEPENIT ÎN NISIP

Momente de groază trăite  de un buzoian în vârstă de 50 de ani. Bărbatul, muncitor la o balastieră de la marginea orașului, a căzut într-un buncăr cu nisip și a rămas înțepenit acolo, acoperit de nisip, timp de aproape două ore. Din fericire, bărbatul a fost salvat de către pompieri și transportat la spital. Inspectorii ITM și polițiștii au început câte o anchetă pentru a afla cine se face responsabil de accident de muncă.

Clipe de groază trăite  de muncitorul unei balastiere de la marginea orașului Buzău. În timp ce alimenta cu nisip buncărul unei stații de ciment, bărbatul a alunecat și a căzut. El a rămas înțepenit în orificiul prin care se face de alimentarea cu nisip. Colegii muncitorului au sunat imediat la 112 pentru a anunța incidentul. Pentru că pompierii și muncitorii de la balastieră nu mai puteau face volumului mare de nisip, la fața locului a fost adusă o volă. Bărbatul a fost scos din nisip la aproape două ore după ce a căzut, după care a fost transportat cu o ambulanță la Spitalul Județean.

Deși a ajuns la spital în șoc hipotermic, starea bărbatului este stabilă, având doar câteva răni superficiale pe corp. Polițiștii și inspectorii din cadrul ITM Buzău au început anchete pentru a a afla cine se face vinovat de acest eveniment ce putea avea urmari mult mai grave.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>