Menu

Cultural
GONG FINAL

Gong final pentru editia din acest an a Cursurilor de Maiestrie Artistica sustinute de soprana Mariana Nicolesco, la Braila, in cadrul manifestarilor anuale dedicate marei soprane Haricleea Darclee. Timp de 6 zile, peste 70 de tineri artisti din toate colturile lumii s-au strans la Braila pentru a aprofunda studiul artei cântului si pentru a cunoaste orasul de la Dunare, care a dat-o lumii, pe Haricleea Darclee.

Tema ediţiei din acest an a acestor adevărate cursuri de magie în arta cântului, aşezate sub Înaltul Patronaj UNESCO, a fost relaţia Maeştri – Discipoli. Despre evolutia tinerilor care au crescut sub bagheta manifestarilor dedicate Haricleei Darclee si sustinute de Mariana Nicolesco, a conferenţiat si dr. Stephan Poen, muzicolog de exceptie, de talie internationala.

Cursurile de maiestrie artistica s-au incheiat duminica seara cun un recital maraton de 6 ore, in care tinerii participanti au demontrat publicului ce anume au invatat in saptamana petrecuta la Braila.

 

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>