Menu

Social
NOPȚI NELINIȘTITE

Politistii locali din Buzau le-au pus gand rau tinerilor, care n-au somn si le fac nopti albe locatarilor de la blocuri. Numai in acest weekend, oamenii legii au aplicat amenzi in valoare de peste 7500 de lei celor care au tulburat ordinea si linistea publica, dar si celor care au consumat bauturi alcoolice pe domeniul public. Actiunile vor continua si in perioada urmatoare.

Zeci de apeluri telefonice reclama ca grupuri de tineri fac galagie si consuma alcool in preajma blocurilor din Buzau, chiar si la ore tarzii din noapte. In urma valului de sesizari, politistii locali au initiat in weekend o ampla actiune. Daca unii dintre tinerii care n-au somn au scapat doar cu avertismente, altii care au stricat linistea locatarilor ori au consumat alcool in preajma blocurilor, s-au ales cu amenzi.

Politistii locali le recomanda tinerilor aflati in vacanta sa respecte linistea locatarilor, pentru ca astfel de controale vor continua in perioada urmatoare.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>