Menu

Social
DRUMURI ASFALTATE

Drumuri asfaltate pentru oamenii de la sate, care asteptau de ani de zile astfel de investitii. Se intampla in comuna buzoiana Podgoria, unde in ultimul an au fost asfaltate mai multe tronsoane. Cel mai important dintre acestea, este cel care face legatura intre satele Podgoria si Coțatcu, investitie realizata cu fonduri de la Ministerul Dezvoltarii. Lucrarile de asfaltare continua si se vor incheia cel mai probabil in primavara anului 2017.

Asfaltarea drumului care face legatura intre satele Podgoria si Coțatcu, investitie pe care localnicii din Podgoria o asteptau de ani de zile, a inceput in urma cu un an. Lucrarile s-au desfasurat intr-un ritm bun, iar intre timp a mai fost asfaltat si un drum satesc din zona care face legatura cu Drumul European 85.

Lucrarile de asfaltare se vor incheia cel tarziu in primavara anului 2017. Autoritatile din Podgoria vor sa continue modernizarea drumurilor si lucreaza deja la un proiect pentru accesare de noi fonduri. Recent, reprezentantii Primariei Podgoria au definitivat masuratorile topografice pentru refacerea drumului comunal DC 120, Rm. Sarat -Podgoria – Oratia – Satul Plesesti, tronson pe care doresc sa-l modernizeze.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>