Menu

Cultural
FESTIVAL DE COMEDIE

Spectacole de teatru si improvizatie ale unor actori din Romania si strainatate, ateliere de actorie si expozitii. Toate acestea vor avea loc la Festivalul International de Teatru Independent de Comedie ”Comic 7 B”, care se va desfasura la Buzău, în perioada 3-9 octombrie. Festivalul “Comic 7 B”  promoveaza productiile independente de calitate, dar si umorul de exceptie.

Prima editie a festivalului International de Teatru Independent de Comedie “Comic 7 B” va aduce pe scena buzoiana peste 15  spectacole de teatru si improvizatie ale unor actori din Romania si strainatate, improvitatie pentru copii, dar si ateliere de actorie si expozitii.

Festivalul “Comic 7 B” este organizat dupa conceptul creat  de actorul Cristi Martin, cunoscut si apreciat actor de comedie. Implicat in acest proiect este si actorul Iulian Ilinca, de asemenea o vedetă a zonei de umor. Festivalul “Comic 7 B”  îşi propune să promoveze producţii independente de calitate  din Marea Britanie, Republica Moldova, dar si din Romania, cu distributii in care apar nume cunoscute ale scenei, precum si tineri actori.  “Comic 7 B” se desfasoara in sistem competional si are doua sectiuni: de comedie si improvizatie. Castigatorii celor doua sectiuni vor fi decisi de jurii formate din profesionisti ai scenei.

Pentru organizarea acestui festival, Consiliul Judetean  Buzau a alocat inca din primavara peste 125.000 lei. Partener media a festivalului “Comic 7 B” este Grup Media TV Sat. Spectacolele de teatru se vor juca la Sala Teatrului George Ciprian din Buzau, cu cate doua piese, iar show-urile de improvizatie vor avea loc in sala Mare a Consiliului Judetean Buzau. Pretul unui bilet la filmele din cadrul festivalului este cuprins intre 15-25 lei.  Informatii suplimentare gasiti pe site-ul www.comic7b.ro.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>