Menu

Social
INCENDII ÎN SERIE

Arşiţa îi ţine în gardă pe pompierii buzoieni. Numai în acest weekend, ei au intervenit pentru stingerea a patru incendii de vegetație uscată, toate izbucnite în municipiul Buzău.

Duminică, pompierii au intervenit pentru stingerea a două incendii de vegetație în municipiul Buzău. Este vorba despre un incendiu izbucnit în zona Broşteni, care s-a manifestat pe o suprafață de aproximativ 600 metri pătrați şi un altul, produs în acelaşi timp, la ieşire din Buzău, în apropiere balastierei din Simileasca. Flăcările au cuprins tot vegetaţie uscată pe o suprafaţă similară, de aproape 600 de metri pătraţi. La ambele incendii de vegetație uscată au acționat mai multe echipaje de pompieri.

Cu o zi înainte, echipajele ISU Buzău au avut de stins alte  două incendii de vegetație uscată izbucnite pe raza orașului. Unul dintre incendii se manifesta pe o suprafață de aproximativ 700 mp la ieșire din Buzău, spre Brăila iar celălalt a cuprins o suprafaţă de peste 2.000 de metri pătraţi, în zona Gării, în apropiere de Oborul de cereale.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>