Menu

Social
LUPTA CU NAMETII

Lupta cu nametii de circa un metru si jumatate continua in judetul Braila. Trei utilaje au lucrat ieri mai bine de 16 ore pe drumul care leaga localitatile Jirlău si Galbenu, unde ninsorile au asternut un strat gros de zapada si au blocat soseaua. Dupa ore intregi de munca, a fost deszapezit un sens de mers si abia ieri dupa-amiaza, circulatia intre cele doua localitati a fost deblocata.

Ninsorile cazute in ultimele zile au ridicat un perete de zapada si gheata, care in unele zone de pe soseaua Jirlau-Galbenu au depasit peste un metru si jumatate. Utilajele au inceput sa actioneze inca de ieri dimineata si au spart stratul de omat care bloca circulatia. Drumarilor le-au trebuit ore bune de munca, pentru a face ca soseaua sa redevina practicabila, pe un sens.

Incepand de aseara a inceput sa ninga din nou in sudul judetului Braila, ceea ce va insemna noi probleme create de zapada care se va depune.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>