Menu

Social
PROBLEME DUPĂ POTOP

Ploaia torentiala de seara trecuta a creat probleme si in zona Rm. Sarat. 5 gospodarii din oras au fost inundate, iar pompierii au intervenit cu motopompe pentru evacuarea apei. In satele Plesesti si Tăbăcari, din comuna Podgoria, trei drumuri sunt impracticabile dupa ce apa, care s-a scurs de pe dealuri a luat cu ea piatra si a lasat in urma santuri adanci, pline de noroi si aluviuni.

La Rm. Sarat a plouat aproape toata noaptea, iar unele intersectii au fost inundate, din cauza canalizarii care nu a preluat cantitatea mare de apa. Si 5 gospodarii din oras au fost afectate de precipitatiile abundente, iar pompierii au intervenit cu motopompe pentru evacuarea apei. In comuna buzoiana Podgoria, cantitatea de apa care a cazut a ajuns la 100 de litri pe metru patrat. Mai multe drumuri satesti sunt impracticabile, dupa ce apa, care s-a scurs de pe dealuri a luat cu ea piatra si a lasat in urma santuri adanci, pline de noroi si aluviuni.

Autoritatile spun ca vor interveni pentru a curata si repara drumurile imediat ce ploaia se va opri. Nu este pentru prima data cand drumurile din comuna buzoiana Podgoria sunt distruse de ploi. In 2014, multe drumuri din satele Cotatcu, Tigoiu si Podgoria au fost grav afectate de ploi.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>