Menu

Social
VACANȚE CU FAMILIA

Românilor le plac vacanţele in familie. O demonstreaza un studiu realizat recent, potrivit caruia acestia consideră că cel mai potrivit mod de petrecere a timpului liber alături de familie şi cei dragi îl reprezintă vacanţele.  Cele mai frecvente locaţii de concediu menţionate in cadrul studiului sunt litoralul Mării Negre, dar si diverse locuri frumoase din străinătate.  

Vacanţele sunt în topul preferinţelor românilor pentru a petrece timpul cu familia. 47 % dintre cei care au raspuns intrebarilor din cadrul unui studiu realizat recent considera  că vacanţele şi petrecerile sunt cele mai dorite modalităţi de a fi alaturi de familie. Reprezentantii agentiilor de turism confirma ca in aceasta vara pachetele vandute au fost pentru familii.

Potrivit studiului concediile in familie se petrec pe litoralul Mării Negre, dar si în străinătate. Romanii recunosc ca zilele libere petrecute alaturi de cei dragi sunt de neuitat.

In cadrul aceluiasi studiu, 16% dintre cei care şi-au exprimat opinia, consideră că cele mai potrivite momente de a fi cu cei dragi sunt evenimentele importante din viaţa de familie: aniversări, onomastici sau momente speciale.    De asemenea, 13% au menţionat ca modalitate de a petrece timpul liber alături de familie – plimbările în aer liber, iar următorul procent semnificativ ca activităţi menţionate este deţinut de excursii, drumeţii şi vizite în parcuri tematice.

Totodată, 5% dintre participanţi au menţionat că în acest moment cariera şi situaţia economică a familiei sunt prioritare faţă de investiţia în modalităţi de petrecere a timpului liber.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>