Menu

Social
CHEMAȚI PENTRU ALIMENTE

Alimentele de la Uniunea Europeana s-au distribuit ca painea calda la Rm. Sarat in prima luna, insa acum nu mai fac cu ochiul beneficiarilor. Din cele 4.400 de persoane inscrise pe liste, 1.300 sunt inca asteptate pentru a intra in posesia alimentelor. Beneficiarii sunt sfatuiti sa se grabeasca pentru ca ajutoarele mai pot fi distribuite doar pana pe 9 septembrie.

Primele ajutoare oferite de Uniunea Europeana au inceput sa fie distribuite la Rm. Sarat in urma cu aproape doua luni.  In primele zile, zeci de beneficiari au stat la coada si s-au inghesuit pentru a ridica alimentele de la Cantina de Ajutor Social. Ulterior, oamenii nu au mai parut interesati de ajutoare, iar pe stoc sunt inca multe cutii neridicate.

Termenul limita pana la care pot fi distribuite alimentele este 9 septembrie, iar oamenii sunt sfatuiti sa se grabeasca. Beneficiarii din Rm. Sarat isi pot ridica alimentele de la Cantina de Ajutor Social, in fiecare zi de luni pana joi, intre orele 9.00 – 14.30, iar vineri intre orele 9.00- 13,30.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>