Menu

Social
AJUTOARE BINEVENITE

Ajutoarele alimentare de la Uniunea Europeana sunt mana cereasca pentru persoanele fara venituri. Cel putin, asta arata datele inregistrate, la Rm. Sarat, unde aproximativ 200 de oameni sarmani au intrat deja in posesia alimentelor, oferite pentru prima data acestei categorii de beneficiari. Persoanele fara venituri mai pot depune cereri pentru a beneficia de aceste ajutoare pana pe 5 septembrie.

Anul acesta, in premiera, Guvernul a introdus pe lista beneficiarilor de ajutoare alimentare de la Uniunea Europeana si persoanele fara venituri. La Rm. Sarat, pe listele suplimentare s-au inscris deja aproximativ 200 de cetateni, care nu inregistreaza venituri. Cei mai multi dintre ei au ridicat deja alimentele.

In continuare, persoanele fara venituri sunt asteptate sa depuna cereri pentru a beneficia de alimentele de la Uniunea Europeana. Actiunea de distribuire a alimentelor de la Uniunea Europeana se va incheia la Rm. Sarat pe 9 septembrie.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>